9 gode idéer til julegaven

Har du ikke styr på julegaverne endnu, så er får du her 9 gode idéer til boligindretningen og som måske ikke vælter dit julebudget helt.

1. Plakat med designikoner, ved navn “Icons”, designet af Funder & Lennheden, fra Designdelicatessen. Plakat-udformning som vi kender det fra hos øjenlægen. Fåes i flere forskellige farver. Pris 450 kr. uden ramme.
1

2. Vægur, Colour Watch Circle, fra Bolia. Findes i flere forskellige flotte og iøjefaldende farver. Enkelt og lækkert. Netop nu på tilbud til 561 kr.
2

3. Loftslampe af svenske Hans-Agne Jakobsen. Lampen her, der vel kan betegnes som en slags lysekrone, er ikke så ofte udbudt. Mange af hans lamper er smukke og dette eksemplar er så sandeligt ingen undtagelse. Den springer dog måske dit julebudget lidt. Prisen for denne model er 8000 kr. på DBA netop nu.
agne

4. Den Spanske Stol, miniature, Fredericia Furniture. Nu fåes den populære Børge Morgensen-stol også i miniaturestørrelsen 1:6. Måske springer denne dog også dit gavebudget alligevel. Prisen er 4998 kr. fra ny. Jeg anbefaler at prøve at finde den fra “brugt”.
4

5. Rispapirlampe, pendel fra &Tradition. I alt tre nye forskellige designs af flotte rispapirlamper, der skal få rispapiret tilbage i moderne indretning. Pris fra 1695 kr.
5

6. Papirkurv i teaktræ, typisk svenskproducerede i ca. 1950’erne. Findes i flere forskellige størrelser. Prisen ligger på ca. 750-2000 kr., alt efter stand og størrelse hos diverse danske forhandlere på nettet.
kurv

7.  “Den Store Danske Møbelguide”, af Per H. Hansen & Klaus Petersen og udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof. Ca. 400 sider med danske klassikere, lidt om arkitekterne bag, priser, stempler m.m. Et must-have for nørder som mig. Prisen er kun 99 kr. de fleste steder.
møbelguide

8. Avis/magasin-holder, retro. Udformet i messingtråd og med plastik om håndtag. Findes også med håndtag i eks. teak. Denne model er til salg på goclassic.dk for 350 kr.
avis

9. Bogstøtter i teaktræ og palisander, tegnet af Kai Kristiansen. Forskellige modeller og størrelser. Fundet på everclassic.dk og prisen er 50 kr. pr. stk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOD JUL!

 

 

2 tanker om “9 gode idéer til julegaven

 1. Hej det et vel ikke sådan du kan sende nogle links hvor jeg jeg kan købe den spanske stol i miniature så også du havde jeg et indlæg med Wegner.
  Kan bare ikke finde dem.

  Mvh Tobias liedicke

  1. Hej Tobias. Den Spanske Stol i miniature har kunne købes hos Fredericia Furniture i forbindelse med Mogensens 100 års i 2014. Ved ikke om de stadig forhandler den lille stol, men tag og hør der 🙂

   Bedste hilsner
   Erik

Skriv et svar