Billede5

Det minimalistiske udtryk

Mange mennesker fortrækker oftest den rene og minimalistiske stil når det gælder indretning, at der ikke er for mange farver man skal forholde sig til og at tingene står som de skal. Jeg elsker den minimalistiske stil, at man forholder sig til de rolige og neutrale farver, at det er en stilren måde at indrette på, som er nem og overskueligt.

Billede1    Billede2

Det fede ved den minimalistiske stil er at den er nem at arbejde med. Du kan få mange forskellige elementer ind i din indretning så længe de changerer i de sorte, hvide og brunlige nuancer. Stilen er medgørelig på den måde at du hurtigt ville kunne gå fra et meget minimalistisk hjem, til et lidt mere farverigt hjem, ved bare at tilføje forskellige farvede elementer ind i indretningen.

Billede3    Billede5

Her i Skandinavien er vi meget kendt for at elske den minimalistiske stil. Vi er meget glade for vores rene, fine og funktionelle måde at indrette på, at tingene skal se pæne ud og at det ikke nødvendigvis behøver at bugne med farver i alle hjørner og kanter.

Træ kan være et afgørende element i en minimalistisk indretning. Det der gør træ så godt at indrette med, er at træfarven bryder andre farver rigtig godt i en fx meget sort hvid indretning. De brune farver er i sig selv rigtig gode at bruge i den her sammenhæng og det kan give noget rigtig varmt og hyggeligt til et rum.

Den minimalistiske stil kan i mine øjne gøres meget personlig. Ligesom hvilken som helt anden stil kan. Hvis man vælger at tilføje egne personlige elementer til den ellers basale og enkle indretning, kan det på kort tid gøres til ens helt egen.

Billede4    Billede6

Skriv et svar