Fødselsdag! Vind en plakat!

Opdateret: Vinderen er trukket, og den heldige blev Marianne Uhd Haugaard.

I dag er det såmænd præcist 1 år siden, at Skandinaviskdesign.dk gik i luften – og det vil jeg gerne mærkere med en konkurrence.

I samarbejde med Dansk Møbelkunst udlodder jeg denne “A Century Of Danish Chairs”-plakat, som er lavet af netop Dansk Møbelkunst. 105 stoledesigns, der er sat op i kronologisk rækkefølge og med navn og årstal under hver stol. Plakaten måler 70×100 cm.

Du deltager på følgende måde; Like Skandinaviskdesign.dk’s facebookside og like konkurrence-opslaget inde på netop Facebooksiden. Så er du helt automatisk med i puljen, når jeg fredag d. 21/10 trækker den heldige vinder. Du må meget gerne følge med på den nye Instagram også – men dette er ikke et krav iht. konkurrencen. https://www.instagram.com/skandinaviskdesignbloggen/

Derudover vil jeg da gerne høre i kommentarfeltet, hvilken danske stol, der er din favorit. Dette er dog heller ikke et krav for at deltage.

Vinderen trækkes fredag d. 21/10 og vil få direkte besked af mig på Facebook – og så sender jeg plakaten din vej!

Ét år er altså hermed gået siden vi startede Skandinaviskdesign.dk op, og jeg er oprigtigt meget glad for, at der er så mange, der gider følge og læse med. Jeg håber i nyder bare halvt så meget at læse med, som jeg nyder at skrive her på bloggen.

0806-3514-century-of-danish-chairsimg_20161013_135629img_20161013_135657
(Her kan du se to billeder af plakaten der udloddes samt et billede af mit egen eksemplar på væggen hos mig)

2 tanker om “Fødselsdag! Vind en plakat!

Skriv et svar