Find de rette indskudsborde

Det er ingen nyhed, men populariteten ser ikke ud til at aftage – indskudsborde er bare hotte i disse tider. Her får i en lille guide i, hvilke der bl.a. er værd at kigge efter rundt omkring. Udvalget er relativt stort og prisen varierer naturligvis efter om der er et kendt arkitektnavn bag modellem eller ej, om det fremstår moderne i formsproget og design, samt hvilken træsort og materialer bordene i udført i.

Vi lægger ud med en af de mest klassiske modeller. Severin Hansens model 64, i palisander og de ligeledes meget klassiske og populære i teak, begge fra Haslev Møbelfabrik.
indskud1 haslev

Johannes Andersen har lavet flere forskellige designs af indskudsborde, og lige netop hans borde er nogle af de mest populære, da han ofte kombinerer teaktræ og flet. Johannes Andersen har også lavet indskudsborde uden flet. Her ses nogle af de populære modeller.
indskud2 indskud3 indskud4 johannes andersen, teak

Hans J. Wegner har tegnet de vel nok mest eksklusive og eftertragtede indskudsborde inden for dansk design. Produceret hos Andreas Tuck.
wegner indskudsborde

Det er ikke just indskudsborde i den forstand som de fleste forbinder med materialer i træ – men også Poul Kjærholm har designet indskudsborde. De hedder PK71 og produceres fortsat den dag i dag hos Fritz Hansen.
Pk1 pk2

Tryk på “Trend”-tagget og “Guide”-tagget for at se flere trends og guides inden for indretning, møbler, lamper m.m.

Skriv et svar