Jeg anbefaler: Finurlige designplakater

Mangler du noget på væggen og er du ligesom jeg betaget af de danske møbelklassikere? Så kan disse farverige illustrationer af den Britiske kunstner, ved navn Daniel Frost, måske lige noget for dig.

På Daniel Frosts seks illustrationer med de sjovt karikerede personer siddende i klassikerne, får vi Poul Kjærholms PK24 Chaiselong og hans PK91 Foldeskammel, samt Arne Jacobsens Ægget og Myren, Verner Pantons Pantonstol og ikke mindst ligeledes danske Cecilie Manzs Minuscule-stol.

Illustrationerne er i størrelsen A1. Derudover er de hver kun lavet i 50 eksemplar og alle er nummeret og signeret af kunstneren selv ham selv.
Præcis hvornår de er lanceret kan jeg ikke helt få øje på, men jeg har først netop fået øjnene op for de fantastisk sjove illustrationer. Desværre er enkelte af dem allerede udsolgt – men dem kan i jo lede efter brugt. Find dem her: http://coldnorthmag.com/products-page/

poul-kjaerholm-pk24poul-kjaerholm-pk91egg-chair-arnejacobsen-copyarne-jacobsen-ant-chairverner-panton-shell-chaireasychair

(Tryk på billederne for at se dem større og i bedre kvalitet)

dan1
(Daniel Frost, kunstneren bag illustrationerne)

Tryk på “Jeg anbefaler”-tagget her under for at se flere blogindlæg i lige netop denne kategori.

Skriv et svar