kock2

Interview med maleren Charlotte Kock

Jeg har taget en snak med kunstneren Charlotte Kock, fra min egen hjemby, for også at give jer andre et lille tip om hendes flotte og farverige malerier.

Charlotte Kock, der er født i 1966, er bosat i århusforstaden Lystrup, hvor hun har eget værksted, og hvor hun også tager i mod kunder, der er interesseret i hendes værker. Charlotte, der er autodidakt kunstner, har gået på skolen for billedkunst i Århus i 90’erne, og er derudover uddannet bygningsmaler og pædagog. Hun maler værkerne med akryl på lærred og akvarel på papir.

kock1kock3

 

“Jeg har stor interesse i bygninger og farver, samt at få farverne til at harmonerer og spille godt op imod hinanden. Mine bygninger skal tale sammen, de betyder noget for hinanden, de skal skabe en effekt i mine billeder. Når folk ser mine sjove og farverige billeder bliver de i godt humør og snakker om at kunne forestille sig at bo der.
Udsagn som: “Ej, tænk hvis husene nu var sådan i virkeligheden”, hører jeg fra mine kunder.
Jeg leger med perspektiver og maler hvad jeg synes kunne være dejligt at bevæge mig rundt i. Mine billeder er også tænkt som et slags modsvar til alt det minimalistiske som jeg personligt synes der er alt for meget af, og som keder mig. Jeg synes der skal farver på”
, fortæller Charlotte Kock til Skandinaviskdesign.dk

Er du blevet interesseret i hendes flotte værker, så tag et smut forbi hendes facebookside for at se dem alle; https://www.facebook.com/charkock eller ring og aftal et besøg hos hende på hendes værksted i 8520 Lystrup v. Århus. Tlf. 61338567.

FB_IMG_1448144368319

Tryk på “Interview”-tagget for at læse flere interviews.

 

 

Skriv et svar