Ny udstilling af HuskMitNavn

Fredag d. 11. marts åbner Charlotte Fogh Gallery i Århus dørene op til fernisering af HuskMitNavn’s nyeste soloudstilling. “Dad” hedder Udstillingen, og den vil køre helt frem til 9/4 på Galleriet. På udstillingens åbningsdag vil dørene være åbne fra kl. 17-19 i Mejlgade 18B i hjertet af Århus.

“Charlotte Fogh Gallery kan med store glæde præsentere soloudstillingen “Dad” af HuskMitNavn. Med udstillingen skildrer HuskMitNavn det moderne forældreskab på godt og ondt – set fra faderens synspunkt.
Med vanlig sans for humor, tragikomik – og ikke mindst: stor empati – spidder HuskMitNavn det moderne familielivs små og store øjeblikke. Det vil sige: livet, som det leves i dobbelt tempo: Med enorme mængder vasketøj, altid sultne børn, kronisk søvnunderskud – og små, stjålne oaser af tid: bag toiletdørens lås med smartphonen eller i godnathistoriens fiktion. Udmattelse og lurende midlifecrisis lever side om side med lykke, forældrekærlighed og ønsket om at være til stede og at kunne træde ind i barnets leg og fantasi. Udstillingen “Dad” er en hyldest til den moderne familie og en kærlighedserklæring til far.” – sådan beskriver Charlotte selv den kommende udstilling på hendes hjemmeside.

Nedenfor her kan du selv enkelte af værkerne fra HuskMitNavn’s kommende udstilling.

husk2 husk1 husk3

Skriv et svar