Vidste du at… Emil Thorup med egen møbelkollektion

Jo, den er skam god nok. TV-kendissen Emil Thorup har lanceret sin egen møbelkollektion ved navn Handvärk – og rent faktisk er der et par ret så fede ting i mellem. Handvärks første kollektionsserie byder på et godt og stort udvalg spiseborde, sofaborde, konsol- og skriveborde samt en enkelt daybed – og det er med marmor som seriens fokuspunkt.
Specielt sofa- og spisebordene med bordplade i grønt marmor synes jeg er utroligt vellykket. Fantastisk smukke.

“Æstetisk bæredygtighed er nøglen til alle vores produkter. I et forsøg på at lave møbler som varer hele livet, tager vi ingen genveje. Vi arbejder med ægte marmor, massiv messing og anilin læder – materialer som kun vil blive smukkere med tiden. Disse materialer bliver behandlet med omhu og dedikation, og manifesterer enkelheden og anvendeligheden af vores design. Design der frem for alt forbliver tro mod det nordiske DNA der gennemsyrer HANDVÄRK. “, forklareres der på hjemmesiden.

“I øjeblikket arbejder han hårdt på HANDVÄRKs næste kollektion, som er et krystalhvidt univers skabt i skifer, granit, rødguld og velour.”, fortælles der om Emil Thorup på hjemmesiden.    

Du kan se mere til Handvärk og hele kollektionen www.handvark.com eller finde dem på Facebook, hvor der også er flotte billeder, videoer og nyheder. Møblerne kan du få at se i levende live hos Illums Møbelhus.

thorup4 thorup2 thorup3 thorup5

Skriv et svar