Vind en valgfri Wegner-plakat!

1/3 blev vinderen udtrukket, og vi ønsker Christina Rye stort tillykke med den valgfrie plakat.

Skandinaviskdesign.dk udlodder i samarbejde med forlaget Strandberg Publishing én valgfri Wegner-plakat.

Alt du skal gøre er at gå ind på vores Facebookside og like & dele konkurrence-opslaget, og så er du helt automatisk med i konkurrencen om en valgfri plakat, der måler hele 70×100 cm. Fortæl os også hellere end gerne, hvilken af plakaterne DU synes er den flotteste her i kommentarfeltet. Det er dog ikke dit endelig valg, såfremt du vinder 🙂

Vinderen udtrækkes tirsdag d. 1/3, og vi vil derefter kontakte dig. Dernæst vil plakaten bliver sendt direkte til dig fra Strandberg Publishing.

Forlaget Strandberg Publishing sælger via deres webshop store, flotte plakater med nogle af Hans J. Wegners designs, som vi synes i skal kigge nærmere på. Plakaterne måler hele 70×100 cm., og så koster de kun 200 kr. pr. stk.
Det er i forbindelse med udgivelsen af den store monografi om Hans J. Wegner i anledning af hans 100 års-dag tilbage i 2014, at der blev produceret disse plakater med motiver af nogle af møbelarkitektens mest kendte og ikoniske stole. Plakaterne er produceret i høj kvalitet og fås med fem forskellige motiver.

Du kan se mere samt bestille plakaterne via dette link: http://shop.strandbergpublishing.dk/search?q=Wegner&x=0&y=0 – men HUSK også at deltage i konkurrencen om et gratis eksemplar.

1 4 5 3 2

Skriv et svar